mr. G. (Gökhan) Demir

Vanaf de tweede helft van 2018 zag advocatenkantoor ‘de Advocatenbus’ zich met dusdanig veel werk geconfronteerd, dat een tweede advocaat aan het kantoor verbonden moest worden.

Mr. Gökhan Demir is uiteindelijk de persoon die vanaf december 2018 het team van Advocatenkantoor de Advocatenbus is komen versterken.

Hij beschikt over een uitstekend C.V., bestaande uit een keurige cijferlijst met betrekking tot zijn universitaire studies en het bekleden van bijpassende nevenfuncties.

Werkwijze
Mr. Demir geeft aan dat de filosofie “het recht is er voor iedereen” hem erg aanspreekt en dat hij zich graag wil inzetten voor de minder bedeelden van de samenleving. Dat dit geen loze woorden zijn blijkt uit het feit dat hij naast zijn baan als advocaat ook actief is in de Oosterhoutse politiek. Mr. Demir is sinds de afgelopen raadsverkiezingen gemeenteraadslid voor een van de landelijk opererende politieke partijen. Een helpende hand bieden aan personen die dat nodig hebben ligt hem dan ook aan het hart.

Rechtsgebieden
Bij Advocatenkantoor de Advocatenbus is mr. Demir de strafrechtsectie gaan versterken alsmede de familierechtsectie gaan verfijnen.

This post is also available in: Turks